Spaupplevelser

Kanske du och dina vänner vill ha en spa-dag?  
Vi kan anpassa en dag för er hos oss. Som ett paket kan ni börja med bad i vår inomhuspool, sedan kan några av er fortsätta med ett pass i gymmet för att sedan få behandlingar i spa-delen. I anslutning äter ni gott och hälsosamt i vår restaurang. 

Premiär för Aroma Cupping by Myrberg på Fröjels resort!
I samarbete med Skandinaviens främsta spa expert, Linda Myrberg har Fröjels resort fått en egen och unik spa behandling!
 
Behandlingen bygger på kunskap från Traditionell Kinesisk Medicin med cupping och aromaterapi. Metoder som varit i människans tjänst i tusentals år och som nu har satts ihop till en unik behandling med ätbara produkter från den nordiska naturen.
Behandlingen består av djupgående massage på rygg, nacke/ skuldror samt hand och fotmassage med eteriska oljor och cupping*. Efterföljs av ansiktsbehandling med ätbar Detox ansiktscrub med Nässla, Grönkål och Mynta samt en Havtorn & Kokos anti age ansiktsmask. Behandlingen avslutas med facecupping som ger en upplyftande och föryngrande look.
I behandlingen ingår hälsodryck från Nordic Superfood by Myrberg med massor av anti-oxidanter, mineraler, fibrer och vitaminer från den vilda, nordiska naturen.
 
Välj mellan effekterna RELAX – ENERGY – GROUNDING
 
*)Cupping är “sugkoppar” som bildar undertryck i huden som påverkar bindväven i muskler och underhud. Det vakuum som bildas ökar blodgenomströmningen och bidrar till att transportera bort slaggprodukter i bindväven. Koppning ger ökat välbefinnande och används ofta vid muskelspänningar, senfästesinflammationer, celluliter och för att öka cirkulationen.

Våra behandlingar:

Maila en bokningsförfrågan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för bokning.

Boka via telefon

Tel. 0498-41 11 09* Obligatoriskt fält

Pool och bastu

Priser för externa besökare:
Anmälan och betalning i reception. Barn under 16 år får ej vistats utan vuxen sällskap.

  • Vuxen 120:-
  • Barn under 12 år 80:-
  • Poolhuset är kameraövervakat för din säkerhet.
  • Poolen mäter 12×7 meter och är 1,45 djup.
  • Bubbelbadet rymmer 6 personer
  • Bastun rymmer 4 – 6 personer.
  • Det finns två omklädningsrum. Därutöver finns två duschar och en toalett.  
  • För vattenlekar finns paddlar, aquabikar och skumplastflottörer.

Öppettider pool och bastu för allmänheten:
Måndagar: 10.00-19.00
Tisdagar: stängt
Onsdag och torsdag: 10.00-20.00
Fredagar: 10.00-16.00
Lördagar: stängt
Söndagar: 12.00-16.00
Övriga tider endast för boende på resorten.
OBS måndagar och torsdagar 17.30-18.30 är poolen reserverad för vattengympa. Välkommen att deltaga, ring eller maila för anmälan.