Bo bekvämt och bra på Fröjel resort och Spa. När du bor hos oss så har ni tillgång till vårt poolhus samt jacuzzin och bastu utan extra kostnad. I vår restaurang äter ni frukost mellan 08:30 och 10:00

Lägenhetshotell | Fröjel Resort & Spa ligger vackert beläget vid Gotlands västra kust. Här får din själ njutning och din kropp möjlighet till rekreerande vandringar.

När du bor på Gotlands västkust ser du solen gå ner i havet. På Ekstakusten går den ned med Karlsöarna som en fond. Det är här som Fröjel Resort & Spa erbjuder boende i sina stugor, lägenheter och hotelldel. Mat och frukost serveras i den egna restaurangen som fått namnet Balders Krog efter en gud i den nordiska mytologin.
I receptionen möter du vår personal. De berättar gärna för dig om anläggningen och de olika möjligheter du har till rekreation, träning, bad, kost och vila under din vistelse. För att ge dig en försmak om vad som väntar så kan du börja fundera på om du vill:
– Träna i vårt kompletta gym och börja eller avsluta med en stund i vårt ”solrum”.
– Få en stunds massage.
– Ta en morgonpromenad med ett dopp i östersjön och blicka ut över Karlsöarna mellan simtagen.
Till sist vill vi att du skall bli nyfiken på vårt utbud i Restaurang Balder. Både mat & vin är valda med kunskap, omsorg och kärlek. Välkommen till oss. Vi lovar att ta väl hand om dig och att du kommer att längta tillbaka till oss.

Spa Center

Läs mer

Restaurang Balders

Läs mer