KONFERENS

Coronasäker konferens hos Fröjel Resort

Vi erbjuder exklusivitet till hela anläggningen- inga andra sällskap samtidigt som ni besöker oss. Vi följer branchorganisationens Visitas riktlinjer och rekommendationer ”Trygg Konferens” och uppmanar alla gäster att ta sitt eget ansvar under rådande omständigheter. Här på Fröjel Resort & Spa kan vi erbjuda grupper och konferenser en fantastisk vistelse som vi skräddarsyr efter era önskemål och vår personal ser till att det finns kaffe, te, frukt och snacks i konferenslokalen vid er ankomst samt att det fylls på kontinuerligt under vistelse. På Balders Krog erbjuder våra kockar anpassar menyer som passar alla. När ni konfererar på Fröjel Resort & Spa finns frukost, fika och lunch att beställa med olika tillval. Vi har konferensvärdar på plats som hälsar er välkomna och tar hand om er under hela dagen. Frukosten kan exempelvis bestå av goda smörgåsar, kaffe, te och hälsosamma smoothies som dukats upp i mingelområdet när konferensdeltagarna kommer. Lunchen serveras som en fräsch mingeltallrik där ni kan välja mellan olika menyalternativ. I lunchen ingår mineralvatten, kaffe, te och en liten chokladbit. Eftermiddagsfika består av kaffe, te och bakverk på buffé.

KONFERENSLOKALER Det är lätt att uppfatta det som att man inte får vara mer än 50 personer på ett möte. Detta stämmer inte. Den regeln gäller för allmänna sammankomster, vilket ett slutet möte av ett företag inte är. Vi kan ta emot upp till ca 100 gäster i våra konferenslokaler, utrustade med all material som ni kan behöva för att genomföra en konferens. Hos oss får ni hjälp och stöd att genomföra ett säkert möte. Till oss är ni varmt välkomna och trygga.

ÖVERNATTNING Boendegäster har tillgång till Poolhuset där vi erbjuder bad, bubbelpool, bastu och gym. Vi fixar badrockar och tofflor. Ni har även möjlighet att boka in spa-behandlingar, gemensamma aktiviteter som Vattengympa eller ett promenad på ca 45-60 min vid vakra Eksta kusten.

ANTAL BÄDDAR PÅ FRÖJEL RESORT & SPA: 70 st

Boka nu