Erbjudanden med övernattningspaket
fr 995:-
 I våra paket ingår del i dubbelrum m. frukost, 3-rätters eller 5-rättersmeny, fri entré till poolhus och gym, badrock till låns & tofflor, massage-behandlingar eller vinpaket. Här finns allt: från vardagspaket för 995 :- till De Luxe paket med Cava & massage för 2095 :- Ni bor bekvämt i våra fräscha rum och kan njuta av god mat och en gedigen vinlista på Balderskrog. 

FÖR MER INFO & BOKAVåra spabehandlingar
fr 450 kr
Vår spa-avdelning består av flera kunniga terapeuter som i våra ljusa varma behandlingsrum ger såväl klassisk massage som andra traditionella kroppsbehandlingar. I samråd med din terapeut kan du välja den behandling som passar just dina behov bäst. Massage ges både förebyggande och behandlande mot en rad kroppsliga symptom. Hos oss är du i goda händer!

FÖR MER INFO & BOKA MASSAGE

Kvällspa/halvdagsspa 
Fredag - söndag fr 399:-

En stunds avkoppling i vårt fina poolhus med jacuzzi, geisyr och bastu. Ni får badrock och tofflor i samband med förträningen. Dryck tillkommer och det finns även möjlighet att ta med dryck till poolhuset. Som spa-gäst är du välkommen att träna på egen hand i vårt gym med moderna maskiner. Kvällsspa kan kombineras med spabehandling som bokas i förväg på 0498-411-11-09.

FÖR MER INFO & BOKA


 

Hitta du inte en tid som passar dig så ring oss: 0498-411109 

 


FIRA  JUL - OCH NYÅR HOS OSS!

Mys i vintermörket hos oss med lyxigt julbord, övernattning och avslappning i vårt poolhus. Lyxa till vardagen genom att unna dig själv egentid!

FÖR MER INFO & BOKA

 


HÄLSOWEEKEND MED HELENE BROMANDER

Februari eller april, 2022


BOKA HÄLSOWEEKEND

 

 
 
 
Post
Samtal
Karta
Om
Instagram