Gym

Dags att komma igång!

Passa på att göra kroppen glad med lite fysisk träning för hälsa och välmående.

Vårt gym innehåller träningsmaskiner från Life Fitness som är otroligt enkla att förstå. Perfekta för ett cirkelträningspass.

Det finns även roddmaskin, spinningcykel, crosstrainer, magtränare, pilatesbollar, Flowinmatta, gummiband, kettlebells och fria vikter.

Lokalen är luftkonditionerad och har konstant 18 gr. på sommaren och 20 gr på vintern.

Vårt gym är öppet 24 timmar 7 dagar i veckan.
Våra boendegäster har fritt tillträde.

Korterbjudanden från 1/6-2019
Enbart gymkort: 300:-/mån  3.300:- för 12 mån
Gym entré 80:-

Enbart pool entré: 120:-, barn under 12 år 80:-
Gym & pool entré: 170:-
OBS – pool och bastu endast för boende på resorten under v. 26-33.

Träning

Fröjel Resort & Spa erbjuder fantastiska möjligheter till träning. Förutom gym och pool så erbjuder vi gruppträningsprogram som t.ex. yoga och vattengympa. Fler pass tillkommer – håll ögonen på våra nyheter och mailutskick.

Låna gå-stavar i receptionen och ta en snabb promenad längs Eksta-kusten eller dra helt enkelt på dig jogging-skorna och ge dig av på en skön tur.

Cyklar finns att hyra receptionen.

Anmälan sker via mail eller telefon.

Yoga

Ordet yoga kommer ifrån Sanskrit och betyder förening eller helhet. Förening mellan fysisk aktivitet och meditation. Förening mellan kropp och sinne. Det finns många olika variationer av yoga. Blossom arbetar  främst utifrån hathayoga där dynamiska rörelser mixas med statiska positioner och synkroniseras med andning. Muskler och organ renas och slaggprodukter drivs ut. Kroppen blir stark och smidig och sinnet lugnt.

Yogan hjälper dig;

Att vidga ditt medvetande
Att lära känna dig själv och din kropp
Att uppleva större vakenhet och höja energinivån
Att bli mer flexibel i både kropp och tanke

Meditation och andning

Att meditera är att träna upp sin medvetenhet. Med nya insikter kommer förändring inifrån och ut. Genom att meditera så tar vi kommandot över våra tankar istället för att bli slavar under dem. Meditation hjälper oss att slappna av och finna harmoni, känna trygghet och öka vår energi och kreativitet.
Andningen spelar en central roll i meditation och det finns olika andningsövningar för olika ändamål.  Genom att träna vår andning kan vi få både helande och läkande effekter såväl som energigivande och lugnande. Det är även ett fantastiskt system för att öka fokus och koncentration.
Pris per gång 150.-
Klippkort 10ggr 1.300.-
OBS.Yoga ingår även i 3-månaders kortet.