Vårt koncept är att ge dig som gäst en underbar helhetsupplevelse och här spelar restaurangen en väsentlig roll.

Förrätter

  • Gratinerad Bruschetta

    • 85:- kr

    Serveras med tomat -och löksalsa
    Gratinated Bruschetta
    Served with tomato- and onionsalsa 
     

  • Laxtårta

    • 105:- kr

    Rökt lax i cremefraichefromage med chili och advokade på crunchy smörtäcke
    Serveras med äppelsallad
    Salmoncake 
    Smoked Salmon i cremefraichefromage with chili and avokado on a crunchy butterbed 
    Served with applesallad

  • Råraka med skagenröra

    • 100:- kr

    Nystekt råraka med hemmagjord skagenröra 
    Fried hashbrowns with homemade seafoodcream 

Skriv ut

Huvudrätter

  • Haxe (knaperstekt, långbakad fläsklägg) 200g

    • 235:- kr

    Serveras med rotmosstomp, surkål och senap
    Haxe (Bavarian baked porkleg)200g
    Served with mashed turnips, sauerkraut and mustard

  • Confiterad Anka

    • 195:- kr

    Serveras med Hasselbackspotatis, syrade grönsaker och cumberlainsås
    Duck Confit
    Served with hasselback potatoe, sour vegetable and cumberlainsauce

  • Ryggbiff med Gnocci

    • 225:- kr

    Serveras med en hemmagjord boeufbourguingnonesås
    Sirloin steak with Gnocci
    Served homemade boeufbourguingnonesauce

  • Torskrygg med bakad potatis

    • 215:- kr

    Serveras med apelsininlagd morot i smörsås och bakad potatis med skagenröra
    Baked Cod and potatoe
    Served with orange-carrots in Burrèblanc and baked potatoe with seefoodcream

  • Vegetarisk Lasagne

    • 185:- kr

    Serveras med grönsallad/ Served with greensallad

Skriv ut

Desserter

  • Limoncello

    • 95:- kr

    Italiensk glass dessert

    Italian icecream based dessert

  • choklad tryffel

    • 25:- kr

    choklat truffel

  • Aprikoskompott på vispgrädde

    • 75:- kr

    Apricotcompote on doublecream

  • Crema Catalana med apelsin & täcke av karamelliserad socker

    • 85:- kr

    Crema Catalana with orange and a lid of caramelized sugar 

Skriv ut

Öppettider:

Måndag:
Stängt
Tisdag – Söndag:
17:00-21:00

Lunchöppet
Lördag – Söndag
12:00-15:00

 

Boka bord på telefon:
0498-41 11 09