Vårt koncept är att ge dig som gäst en underbar helhetsupplevelse och här spelar restaurangen en väsentlig roll.

Förrätter

  • Svamptoast

    • 115 kr

    Serveras med en skottsallad.
    Mushroom toast. Served with a salad.

    Dryckestips:
    The Pavillion, Chenin Blanc, Sydafrika

  • Honungsgratinerad chevreost

    • 85:- kr

    serveras med rostade valnötter och skottsallad

    Honey glaced chevre with roasted walnuts

  • Rosastekt Ankbröst

    • 95:- kr
    Rosa stektankbröst serveras med russinkompott och en syrlig Havtorns reduktion
Skriv ut

Huvudrätter

  • Svensk entrecote 200 gr

    • 255 kr
    • Barnportion 185 kr

    Serveras med chilibearnaisesås samt rödlöksmarmelad, Rödvinssky, klyftpotatis och skottsallad

    Swedish entrecote served with chilibearnaise sauce redonion marmelade ond potato wedges
    Barbera dÁsti, Barolo, Italien

  • Lammlägg från Gotland

    • 235 kr

    Serveras med Rotsaker örtsmör och rödvinssky
    Lamb Shank from Gotland. Served with roasted root vegetable, herbutter and a redberry marmelade.

    Dryckestips:
    Ghost Pines, Zinfandel,  Kalifornien

  • Torskrygg

    • 219 kr

    Serveras med grönärtsås, bacon samt kokt potatis.
    Cod served with greenpea sauce, bacon and boiled potato.

    Dryckestips:
    Perlage Pinot Grigio naturvin, Italien

  • Fröjels Klassiska Schnitzel

    • 159 kr
    • Barn 99 kr

    Serveras med rotsaker eller klyftpotatis,örtsmör blandsallad och rödvinssås.
    Fröjel´s Schnitzel with Rosated root vegetable or potato wedges , herb butter and a redwine reduction

    Dryckestips:
    Krusovice, Tjeckien

  • Varm Rotfruktssallad serveras med en Balsamico vinnegrätt

    • 155:- kr

    En sallad med rostade Rotfrukter svamp och skottsalladsmix samt rostade Mandlar

Skriv ut

Desserter

  • Dagens Glasskula/Sorbet

    • 65 kr

    Ice Cream or Sorbet

    Dryckestips:
    Baileys

  • Balders 3:a

    • 100 kr

    Chokaldtryffel, Kaffe och 3:a Grönstedts VO.
    Chocolate Truffle, Coffee and 3:a Cognac

  • Italien profiteroles

    • 95 kr

    Fylld Petit choux Dessert 

    Fylld med rom smaksatt grädd och mörk choklad.

  • Choklad fondant

    • 105:- kr

    Choklad dessert serveras med Björnbärssås och vaniljglass

Skriv ut

Öppettider:

Fredag:
17:00 – 21:00
Lördag:
12:00 – 21:00
Söndag

12:00 – 16:00

Boka bord på telefon:
0498-41 11 09