Vårt koncept är att ge dig som gäst en underbar helhetsupplevelse och här spelar restaurangen en väsentlig roll.

Förrätter

  • Honungsgratinerad chevreost

    • 85:- kr

    serveras med rostade valnötter och skottsallad

    Honey glaced chevre with roasted walnuts

  • Råraka

    • 75:- kr

    Serveras med Knaperstekt bacon och labneh

  • Morotsterrine

    • 65:- kr

    Serveras med en skottsallad

Skriv ut

Huvudrätter

  • Entrecote 200 gr

    • 255 kr
    • Barnportion 185 kr

    Serveras med chilibearnaisesås samt rödlöksmarmelad, Rödvinssky, klyftpotatis och skottsallad

    Entrecote served with chilibearnaise sauce redonion marmelade ond potato wedges
    Barbera dÁsti, Barolo, Italien

  • Lammlägg från Gotland

    • 235 kr

    Serveras med Rotsaker örtmousse och rödvinssky
    Lamb Shank from Gotland. Served with roasted root vegetable, herbmousse and a redwinereduction 

    Dryckestips:
    Ghost Pines, Zinfandel,  Kalifornien

  • Torskrygg

    • 219 kr

    Serveras med dill och citronsås, bacon samt kokt potatis.
    Cod served with lemonsauce, bacon and boiled potato.

    Dryckestips:
    Perlage Pinot Grigio naturvin, Italien

  • Fröjels Klassiska Schnitzel

    • 159 kr
    • Barn 99 kr

    Serveras med rotsaker eller klyftpotatis, blandsallad och rödvinssås.
    Fröjel´s Schnitzel with Rosated root vegetable or potato wedges and a redwine reduction

    Dryckestips:
    Krusovice, Tjeckien

  • Varm Rotfruktssallad serveras med en Balsamico vinnegrätt

    • 155:- kr

    En sallad med rostade Rotfrukter svamp och skottsalladsmix samt rostade Mandlar

    A sallad with rootwegetables mushrooms and balsamicoreduction and roasted almonds 

Skriv ut

Desserter

  • Dagens Glasskula/Sorbet

    • 65 kr

    Ice Cream or Sorbet

    Dryckestips:
    Baileys

  • Balders 3:a

    • 100 kr

    Chokaldtryffel, Kaffe och 3:a Grönstedts VO.
    Chocolate Truffle, Coffee and 3:a Cognac

  • Choklad fondant

    • 105:- kr

    Choklad dessert serveras med Björnbärssås och vaniljglass

Skriv ut

Öppettider:

Onsdag – torsdag:
17:00-20:00
Fredag:
17:00 – 21:00
Lördag:
12:00 – 21:00
Söndag
:
12:00 – 16:00

Boka bord på telefon:
0498-41 11 09