Huvudrätter

  • Svensk entrecote 200 gr

    • 255 kr
    • Barnportion 185 kr

    Serveras med chilibearnaisesås samt rödlöksmarmelad, Rödvinssky, klyftpotatis och skottsallad

    Swedish entrecote served with chilibearnaise sauce redonion marmelade ond potato wedges
    Barbera dÁsti, Barolo, Italien

  • Lammlägg från Gotland

    • 235 kr

    Serveras med Rotsaker örtsmör och rödvinssky
    Lamb Shank from Gotland. Served with roasted root vegetable, herbutter and a redberry marmelade.

    Dryckestips:
    Ghost Pines, Zinfandel,  Kalifornien

  • Torskrygg

    • 219 kr

    Serveras med grönärtsås, bacon samt kokt potatis.
    Cod served with greenpea sauce, bacon and boiled potato.

    Dryckestips:
    Perlage Pinot Grigio naturvin, Italien

  • Fröjels Klassiska Schnitzel

    • 159 kr
    • Barn 99 kr

    Serveras med rotsaker eller klyftpotatis,örtsmör blandsallad och rödvinssås.
    Fröjel´s Schnitzel with Rosated root vegetable or potato wedges , herb butter and a redwine reduction

    Dryckestips:
    Krusovice, Tjeckien

  • Varm Rotfruktssallad serveras med en Balsamico vinnegrätt

    • 155:- kr

    En sallad med rostade Rotfrukter svamp och skottsalladsmix samt rostade Mandlar