Restaurang Balders Krog

ÖPPETTIDER
Bistro:
Lördag 12.00-15.00 (dagens lunch 125,-)
Söndagsbrunch : 11.30-15.00 (295,-)

Restaurang: 
VARJE DAG 17.00 TILL SENT

Mer info: 


Vi vill ge dig som gäst en underbar helhetsupplevelse och här spelar restaurangen en väsentlig roll. För att uppnå högsta kvalitet har vi fantastiska kockar som älskar de gotländska råvarorna och som skapar underbara rätter med lokal prägel.

Välkommen att förlägga din konferens, fest, födelsedag eller bröllop hos oss. Vi har möjlighet att arrangera olika typer av möten och fester och vi fixar allt ni önskar.

Till våra olika rätter har vi omsorgsfullt valt ut viner från vårt fylliga dryckessortiment. Våra husviner representerar goda prisvärda viner som passar dom flesta. Därutöver har vi plockat fram ytterligare några viner som samspelar med vår meny på ett föredömligt sätt. Strävhet, fruktsyra, balans, eftersmak, smörig, fyllig, fatkaraktär, mjuk, fräsch är alla uttryck som har varit viktiga vid valet av våra viner.Här finns även olika sorters öl och andra goda drycker.

Vi har 4 sorters öl på fat - Wisby Kloster, Krusovice, Murphys och Alskute, som är en lokal ale från närbeliggande Levide. Vi har även alkoholfria alternativ som Mariestad, Easy Rider, en IPA från Wisby Bryggeri eller eko-lättöl från Gränges Bryggeri. 

 Välkomna att njuta hos oss!