Våra hus är till salu......för att vi behöver flera sängplatser.
NYHET Bostadsrätter byggs som fristående hus...först till kvarn; Inga skulder i föreningen, enbart insats fr. 1.750.000;- inkl. möbelpaket. Månadsavgift 500-800,-(gräsklippning, snöröjning, vatten/avlopp, föreningskostnader)

Paradoxalt nog vill vi sälja hus för att få flera sängplatser. Vi tänker så här : Du som köper ett hus av oss kan säkert tänka dig hyra tillbaka det till oss när du inte använder det. Och det du betalar för huset använder vi för att bygga flera hus. Enkelt! 

I tillägg kan vi hjälpa dig med finansieringen av köpet. Vi kan finansiera upp till 75 % på 30 år till oslagbara 1,50 % ränta, bundet i 10 år!

 

 

Låter det som en saga? Det är sant! Vi anser att vi kan tjäna på affären i alla fall med att hyra tillbaka huset och hyra ut det igen. 

Om du vill kan vi även ge dig garanti på hyran, men då vill vi välja vilka veckor vi hyr ut.

Du kan köpa våra hus fullt möblerade. Som ägare till ett hus har du tillträde till både pool och gym (inom normala öppettider) inkluderad i köpet! Låter det intressant? Kontakta oss för mer information.

Priserna varierar från 1.750.000,- till 3.450.000,-

 

 


Nya hus

Vi har nu färdig fyra (av tio) nya hus som organiseras i en Bostadsrättsförening. Välkommen att titta!

Intresserad? Ta kontakt med Alf Birkeland 076 1367575 så berättar vi mera!

Fakta : 60 m2, två sovrum, bad, vardagsrum med kök, utv. förråd, trädgård, terrass och biluppställningsplats. Fritt tillträde till pool och gym ingår! (inom normala öppettider)