Nya öppettider från den 21/8:

Måndag-Torsdag 17-21

Fredag-Söndag 12-21

OBS: Hela anläggningen är abonnerad tisdag 22/8

Söndag 27/8 har vi öppet 17-21
  

Ont i rygg och nacke? Boka gärna massage.


           Året-runt-öppet!.

Nytt för i år är även vår nya konferenssal med plats för 100 pers. Förutom, yoga, aerobics, danskurser, core mm. har vi här några festkvällar.

Här går också att boka fest och arrangemang med fullständiga rättigheter.

 


Vi har numera en Boulebana av högsta kvalitet med kvällsbelysning. Här kan 10-15 spela samtidigt på 3 banor. Passa på att ta med klot. Har du inga så får du köpa hos oss.

 

På vårt hotell och vår restaurang strävar vi efter att alltid skapa en fantastisk upplevelse för dig, oavsett om du är på semester eller affärsresa. Visste du att vi hyr ut våra lägenheter på lågsäsong för självhushållsboende? Fri tillgång till gym, pool (vid normal öppettider) och cykel. Fråga oss om våra förmånliga priser. Väljer ni en stor lägenhet för 6 personer kostar det inte mera än 185,-/pers och natt vid bokning 7 dagar!!!

.

Service

Vår erfarna personal är tillgänglig nästan dygnet runt, sju dagar i veckan, för att tillmötesgå alla dina önskemål och överträffa alla dina förväntningar.

Vi skapar en miljö där våra gäster inte har ett orosmoln på horisonten, inte ett bekymmer i världen.   

Fråga oss om utflyktstips. Vi tycker vi kan Gotland och uppskattar alla vackra smultronställen som ön har att erbjuda. Vi har tips på allt ifrån hästar, stenbrott, öde stränder, gårdsbutiker, öl/whiskeyfabriker, konstnärer osv. Testa oss! Vi kommer inte att göra Er besvikna!